Kär!

Jag är återigen kär i ett par skor! Dom här fick följa med mig hem idag:

Maria

Så fantastisk! Blir faktiskt sugen på att boka en resa:D

Sista dagen på jobbet.

Dagen började med två trevligt mail:


Jenny
Vi kommer ju ses... hoppas du får bra på nya jobbet, men det blir det säkert, det är ju på söööder.
God jul på dig! Och njut av ledigheten.
Kramar från fam .....


Och

Hej Jenny,
 
Vill bara passa på att tacka för dina insatser på Skogsgläntan. Du är verkligen en tjej med driv som alltid gör det bästa av situationen och inte klagar i första taget. Hade du haft IT-utbildning skulle jag kunna anställa dig direkt!   Hoppas att det går bra för dig i din fortsatta karriär – vad du än tar dig för. Behöver du en referens någon gång ställer jag gärna upp i egenskap av f.d. ordförande.
 
Vi ses!

Film!

Jag och C såg två filmer igår. det första var SALT, som var helt ok. Den andra var den här:




Jag tyckte att det var jättebra och tycker att ni borde se den!

Den här tjejen är sötast i hela filmen!

1år sedan


Så här såg jag ut för ett år sedan.
Lite smalare än nu. Hade precis gått ner 6,5 kilo på V.V
Som jag har gått upp igen. Men nu blir det andra bullar(Nyttiga) :D

Leeedig!

Idag är jag äntligen ledig! C är det också så vi ska va med varandra hela dan. Vi har precis ätit frukost och kl är 1. Skönt! Njuter verkligen av att vara ledig. Vi ska om en liten stund åka till fältöversten för att försöka fixa så att min telefon funkar igen. Jag lyckade förstöra min mobil på fyllan och har beställt en iphone4. Det var för tre veckor sedan och det tar säkert minst tre veckor till. Nu har dom stängt av mitt nr, så jag har varken mobil eller nummer..
Ska passa på att köpa lite julklappar när jag ändå är där.
Hoppas ni får en trevlig lördag!
KRAM

Rihanna


Älskar låten men videon är usel!

Less!


Usch! Jobbigt att vakna och känna att man är så trött på en viss person! Skönt att tiden med denne är snart över!
Personen i sig gör inte så mycket för att störa, säger inget elakt eller nått sånt, men är en som tar all Energi ur mig! Är trött på sånna människor och det är därför jag gör mig av med dem.. Ska bli så himla skönt!

Ne nu ska jag göra mig i ordning för ett 19timmars pass! Imorgon är jag ledig med min älskling! Och vi ska bara mysa heeeela dagen!

Ha en härlig dag mina vänner!

Snart!

Snart slutar jag på Skogis! Skönt att veta att efter julledigheten får jag göra ngt annat:D
Ska bli otroligt roligt med ett nytt jobb och nya människor! Det är bara 5dagar kvar nu. Igår insåg jag att jag inte kommer att få träffa Zandra varje dag, vilket jag har gjort i ca 2,5 år nu. Kommer att bli så himla tomt utan henne. Vet ju dock att vi kommer att ses i alla fall :D Vi ska ju gå på VV tillsammans.
Satt precis och titta igenom bilder från mina 6.5 år här på jobbet. Hittade denna bild på mig. Får inte visa barnets ansikte så den ser lite konstig ut:




Men det jag tänkte på var mitt otroligt långa fina hår! Gud vad jag saknar det! Passa iofs i kort hår också, men till sommaren då jag ska gifta mig, ska det vara så där långt och fint igen.
RSS 2.0