Tjejkväll!

Ikväll blir det en kväll med tjejerna:D Utgång eller inte, vi får se vad kvällen ger oss:D

Har precis vart i stan och inhandlat mig ett rött läppstift. Första läppstiftet jag äger:) Jag brukar bara ha läppglans.
Ser nog mkt bättre ut sen när jag är mer sminkad. Är lite orolig att jag ska se blek ut bara.

Jag köpte också en lång tröja som jag ska ha över ett par glansiga leggins.


Har fuskat lite med att vara nyttig den här veckan, har dock tränat som en galning men äter man inte bra så spelar det tydligen ingen roll. Hade bara gått ner 0,2kg. Och efter den här helgen blir det nog inte så mycket bättre heller..
Fuskade med en latte och godis idag.. Dåligt och ikväll blir det vin oxå..




Ha en härlig lördag!!

åhhh

Imorgon ska jag väga mig igen och jag har verkligen ingen lust!! Har varit så onyttig idag.. Eller egentligen inte men känns så iallafall bara för att jag har fuskat!!
känner mig som en uppblåst ballong....

Höst höst höst...



Satan i gatan va grått det är ute! Minst en vecka sen man såg solen titta fram..
Brukar iofs bli väldigt höstdeppig men inte i år. Skönt, men man vet aldrig när det smyger sig på..

Igår träna jag på Sats 2ggr:D Känner mig otroligt nöjd just nu. I kväll ska jag köra cykel på Sats med
Madde. Skönt att ha sällskap med någon. Även fast man inte hinner prata så är det skönt att ha henne där.
I helgen var jag på Elfvik, och sov när jag inte var där... Så min helg va rätt tråkig. Men nu ska jag va ledig fre-sön. Skönt! Ska försöka umgås med folk hela helgen. Tänkte försöka ta mig in till stan ngn dag för jag är jättesugen på att köpa några snygga stövlar.
Har bara ett par svarta och att gå i pumps börjar bli lite kallt.

Igår när jag kom hem tog jag mig ett härligt bad och läste tidningen "Topp hälsa". Väldigt bra tidning faktiskt.




Va nere på graven här om dagen och fixa lite vid Farmors och Farfars grav. Var lite överväxt när jag kom ner.
Men nu blev det mycket finare, plantera lite rosa ljung och tände ljus.
Saknar min Farmor sååå otroligt mycket. Har nog förträngt att hon dog så hastigt och att jag höll henne när hon somna. Tungt att tänka på... Hon var den bästa och envisaste farmorn man kunde ha.


Saknar dig!

Vägning!!

Jaha... Då var det dags för vägning igen. Ska väga mig varje Torsdag innan middag vid 19tiden.
Och jag kan bara stolt säga att jag även gått ner denna vecka. Dock inte lika mycket som förra veckan men 0,8kg har jag gått ner i alla fall. så på två veckor är det 2,6kg :D Duktigt! Nu ska det kämpas ännu hårdare... :D

I helgen blir det lugnt för min del. Ikväll ska jag se på Idol med min kära kusin Malin. Mysigt! Ska äta varma blåbär med glass:D Mmmmm
Sen jobbar jag på Elfvik hela helgen. Så inget roligt händer... Men nästa helg är jag ledig Fre,Lör och Söndag:D Härligt!
På Fredagen är Christian oxå ledig så vi ska har mysdag hela dagen:D Längtar!!


Ikväll blir det tända ljus och ligga i soffan och mysa:D

Helgen.

Min helg börja med att jag slutat kl 2 på jobbet. Väldigt skönt.
Jag och Christian åkte till Fältöversten för att köpa vinterskor. Men jag blir så jäkla kräsen när jag ska köpa "tråkiga" skor! Mycket roligare att lägga 1200 på fina skor än kängor..
Så det blev inga den här gången heller.
På kvällen hade vi knytis med jobbet. Väldigt trevligt! Alla fick ta med sig en varmrätt. Så fick man smaka på alla olika sorter:D Jag tog med mig en västerbottenpaj. Sååå gott!
Nästan farligt gott.. Jag ska ju äta nyttigt. I lördags blev det inte mycket bättre då varken jag eller Christian orka laga mat, tiden fanns iofs inte heller eftersom vi väntade gäster. Så det blev thaimat från Ropstens Thai.
Och sedan lite Alkohol på det. Toppen!
Hoppas ändå att jag har gått ner lite den här veckan då jag har kämpat de andra dagarne och tränat..

Igår jobba jag på Elfvik på kvällen. Det gick otroligt bra men lite tugnt att gå upp i morse.

Var ju också i stan med Johan och Louise i lördags. Köpte mig ett par glansiga leggins från Lindex. Dom var otroligt sköna, det blev också en ögonskugga från Make up store.

så här fin:

 

Tiden

Tiden går så himla fort nu när det är höst. Redan nästa helg ställer man om till vintertid. Det kommer att bli så sjukt mörkt på morgonen när man går upp tidigt. Uhhh...

Det snöa i veckan och va riktigt ruskigt, otroligt kalla att jobba ute kan jag bara säga. Underställ, fleeceställ och termobyxor var ett måste.

För 2 helger sen var jag ute med Agnes, Madde och 8 tjejer till. Fy satan vilken rolig utgång:D Hahahaha jag och Agnes skulle bli fullast på stället, det var ju verkligen otroligt bra:D Not!Det blev en hel del vin, drinkar och annat gott. Ja full kan man ju lugnt säga att jag va. Men kul hade vi, att jag var riktigt illa dagen efter är glömt nu för så kul har jag inte haft på länge.

Ikväll blir det utgång med Christians jobbar kompisar. Kanske möter upp Louise senare.

Nu ska jag faktiskt ta mig en sväng in till stan med den ena lillebrorsan (Johan) för lite shoppnig och kanske nån fett+sockersnål fika. Vad det nu kan va vet jag inte.
Sa jag att jag har klippt mig ganska kort hårig? Här kommer iallafall en bild.



Ojojoj!

Ojojojoj shit vad jag är dålig på att blogga! Jag har ju verkligen mina perioder. Har vart otroligt mycket på jobbet och så.

Jag har gett min in på en riktig utmaning.. Har bestämt mig för att gå ner i vikt också.  Var ingen rolig siffra jag såg på vågens skärm förra veckan så nu har jag gett mig f*n på att jag ska klara det. Träning och bra mat den här veckan har resulterat i att jag har redan gått ner 1,8 kg! Inte illa på första veckan. Mer ska det bli och man blir väldigt peppad när det gått så bra. Lite ångest har jag för att jag åt buffe igår och ikväll ska jag ut. Men håller igen på allt annat onyttigt. Har inte ätit godis, snacks, bullar eller något annat på sen förra torsdagen. Så jäkla bra:D det var jobbigt igår när jag och christian var i stan och han blev sugen på hamburgare. Jäklar vilket test! men jag klarade av att sitta där och bara titta på... På jobbet finns det ju jämt godis så hela veckan när jag gått på rast så har jag täckt över alla godsaker med en tidning;D Funkar otroligt bra:D Hahaha.

Det är bara att kämpa på vidare.

Puss på er alla



Härliga onsdag!!

Vilken underbar onsdag jag hade igår. Slutade vid halv 2. Åkte till frisören i Larsberg, satt där ett tag och vela innan jag bestämde mig för att klippa av mig håret. Inte jättekort men ca 15 cm blev det till slut. Känns väldigt bra men funderar på att klippa några cm till. Vi får se. Sen åkte jag till näset och mötte upp Marren, vi gick till Linns förskola och hämtade henne och gick sendan vidare hem till dom.
Mysigt att träffa tjejerna igen:D
Åkte sedan till Centrum för att köpa mig mjukis byxor, hittade 2par och en tjocktröja. Riktiga myskläder.
Mötte upp Jessica och åkte hem till henne och Björn, Alexander är sååå go!! Så himla mysig liten kille!
Agnes och Jessica kom också över, vi åt väldigt god sushi. Sen var det dags för Idol och Greys.
Vilken mysig tjejig dag:D
puss på er alla!





RSS 2.0