...

Jag lyckades få fram min kamera och ta kort på regnbågen utanför...

Tråkigare än så här blir det inte....

1år



Så fyllde hon äntligen 1år lilla Linn. Hon hade ett riktigt härligt och mysigt kalas med massa folk, paket, kakor och tårtor:D
Jag köpte en leksaksspis till henne men tänkte att hon inte kommer att leka med den riktigt än, men det första hon gjorde va att ta fram en sked, rörde runt i kastrullen och gav pappa mat:D Gullunge! GRATTIS Sötnos!!

Sjuk...

Jaha då har man legat hemma sjuk hela veckan.. Kom fram till att jag gått från soffan till sängen till köket till toan och tillbaka minst 1000 ggr denna vecka.. trist.. Har ju rört på mig i alla fall:D Men ätit mer för att det är så tråkiga saker på tv, då går man in i köket och tar det som ser gott ut och tillbaka.. som en ond cirkel.. Har iofs bloggat en massa :D och det är skönt att få skriva lite och lägga upp bilder. Blir både nya och gamla saker jag skriver om, det mesta är nytt..
Har faktiskt varit förbi en hudterapeut och fått lite olika saker för min hy. För den senaste tiden har jag känt mig oren och prickig så nu hoppas jag att detta ska kunna hjälpa mig. :D
En liten påse med olika små prover så att jag ska få testa mig fram.



Toning Lotion, Cleansing Creme, Dag & natt creme, Hand & body lotion, Body wash, Ansiktsmask och ögonkräm.

Sommar!

Sommar och sol! :D Jag har bara tre veckor att jobba och sen har jag en veckas semester, sen en vecka jobb och sedan fem veckor ledigt igen:D Hur skönt är inte det!
Gud va jag längtar , ska sola och bada hur mycket som helst:D Och om 46 dagar åker jag och Jannike till Grekland! Älskar verkligen sommaren!

 

Konstigt..

Satt och titta igenom mitt album och hitta lite roliga, söta och konstiga kort:D

Från en middagsmeny i Turkiet.  En full jag och en full Louise.
En riktigt söting på Kolmården.
Två till sötingar från kolmården:D

Jag i en telefonkiosk i London. (Inte alls turistvarning!! :-)

Malin framför nått fint i London.. Men det ligger ju hästskit brevid.

Jag mitt i London, Men vilka e mina vänner? Kul att dom tittar in i kameran:D
Snygg pose...

Älskar dig!

Landet:D

Igår kom vi ut till Svartsö, älskar den här ön. Katten hade vi med oss i en liten väska på båten men hon verka inte bry sig så mycket. När vi väl va framme så fick hon gå runt ute i koppel, det såg ut som att hon trivdes väldigt bra,(förstår det efter 3år i lägenhet...) Tyvär va vädret inte det  bästa men det var mysigt ändå. Vi la i båten i sjön och satte på motorn i ös regnet, jag va iskall när vi kom tillbaka till huset men då drack vi te och åt bullar:D MYS!  Satt och löste korsord och prata om allt möjligt.
Har precis ätit frukost och tyvär regnar det fortfarande. Jag och Christian ska ner och äta Lunch på Svartsö Krog sen och ikväll ska vi grilla. Mmmm gott!       

Ledig:D

Äntligen är man lite ledig, 4dagar i sträck. Underbart!! Igår blev det en spontan tjejkväll hos Wretman, det var hon, jag , Marren och Agnes. Va så himla mysigt att bara sitta där, snacka massa skit, lyssna på musik och dricka vin:D Tänk vilka underbara vänner man kan ha, speciellt när man vet och känner att man verkligen kan berätta allt för dem och det stannar där.  Ni är underbara!!
Idag ska jag nog träffa tjejerna igen för att äta bakispizza, inte för att jag är så bakis men det blir trevligt med sällskap och gott med pizza. Ikväll ska jag packa för att sedan åka ut till landet med Christian, ska bli så skönt att va där hela helgen. Ska bara lata mig, äta god mat och försöka träna lite om min förkylning släpper.. Jag ska ta med mig kameran och ta lite fina kort för det är så himla vackert ute i skärgården. På söndag är det ju kalas för lillskruttan som fyller 1år och marren som oxå fyller år, och så är det ju morsdag   (Nästa söndag, tack Agnes) D Blir en väldigt bra helg tror jag:D



Äntligen!!

Har äntligen köpt  mig en laptop:D Det fick bli en liten Hp mini vivienne:D Sååå söt!  Kommer att bli lättare att blogga nu.. Kul!

Går ju att ha med sig i väskan oxå:D

Skor..

Har fått nån grej för skor.. Är typ det ända jag tittar efter när jag i stan. Idag fick jag hem dom här underbara skorna:D

Ingen liten bebis..

Linn fyller ju 1år om en vecka. Var i stan igår och köpte present, fanns så himla mycket att välja på. Men jag är nöjd och hon bli nog glad:D Förra veckan var hon hemma hos mig för andra gången i sitt liv och det var hur mysigt som helst. Hon skulle bara klappa tissen hela tiden. Imorgon eller på torsdag ska vi träffas <3 Längtar!! 

London

Resan till London var riktigt härlig:D Jag och Syrran åkte till Arlanda kl 6 på morgonen, där visade det sig att planet var försenat med ca 1 timme. Eller rättare sagt en  timmes försenad shopping. Sen vid 11tiden var vi framme, vi åt lunch och sen shoppa vi för fullt:) Liten fika paus på Starbucks och sen mer shopping. Kl 7 på kvällen åkte vi tillbaka till flygplatsen och åkte hem igen. Lite fattigare men massa fina kläder och skor rikare:D              
RSS 2.0