Min lilla trädgård:D

Här är min jordhög:D


Blir mycket att göra i sommar:D

Middag med Jannike.

I torsdags åkte jag in till stan för att möta upp Jannike. Vi gick först runt och titta i affärer, jag som bara skulle titta köpte en kofta på Gina och 2par byxor på vila. :) Ibland är det svårt att hålla sig... Sen gick vi till olika resebolag för hitta en bra resa till i sommar. Gud så mysigt det ska bli. Har inte bestämt oss än men vi ska träffas nästa vecka och försöka hitta nått bra. (Det lutar mot grekland) Efter att ha strosat runt en stund så gick vi till en mongolisk restaurang för att äta middag, där fick tyvärr Jannike ett helt glas cola över sig av servitrisen, så middagen blev ganska förstörd.. Efter vi ätit klart så kom hon tillbaka och ville bjuda oss på kaffe som plåster på såret! Hur snålt va inte det!! .

Aja så kan det gå!

Kram
 

Koloni:D

Idag fick jag äntligen min lilla kolonilott som ligger nere i mosstorp.
Ska bli väldigt kul att ha en egen liten trädgård att sköta om. Jag som alltid har velat bo i hus med trädgård har nu en egen liten:D
Här ska det odlas för fullt:) Mest jordgubbar får det bli. Ska oxå bygga en liten sitthörna med trägolv, bord och stolar och nån sorts vägg där det kan klättra växter. Ja vi får se hur det blir:)
Ska absolut ta massa kort så ni får se förvandlingen för just nu är det mest en stor stor lerpöl :D
Ha en bra dag!
Puss 




Då vet jag var jag ska ha min parkbänk någonstans:D Passar inte riktigt in hemma.

Söt!

Hur söt är inte den här lilla tjejen?? :D Tiden går nästan för fort och snart fyller hon ett år! :D
Älskar dig!


Resa:D

Nu är det dax att börja planera inför sommaren och den härliga semestern jag ska ha i 5 veckor:)

Jag och Jannike planerar att åka utomlands igen:) Dock inte till Bulgarien där vi var sist. Skulle aldrig åka dit igen.. Usch och fy för det stället!
Nä den här gången blir det något varmt och vackert ställe:D Vi får se va det blir!
Sen ska jag och C försöka vara så mycket som möjligt ute på svartsö, ska bli så mysigt.

Innan dess ska jag och min älskade syster Cecilia ta oss en tur till London för lite Shopping:)
Vi åker tidigt på morgonen och flyger hem sent på kvällen. Så det blir bara att åka in, shoppa loss och sen åka hem. Ska bli riktigt kul och spännande..  Man får hoppas att flyget inte är försenat  för då är det kört :-(

Men det är mer än en månad kvar.

Nästa helg ska hon och jag stå på Loppis och sälja massa skit som vi inte vill ha kvar hemma. Hoppas någon vill köpa av oss:D


Från bulgarien -07

Louise!

Älskar att ha myskvällar med Louise! Vi har så himla kul ihop och skrattar nästan ihjäl oss ibland.  Vet att jag skriver det ofta men det går inte att göra det för mycket:D  Just den här kvällen var vi hemma hos mig en stund och sen gick vi över till Wretis som fyllde år. Jessicas present.
 
Hahahaha Louise skratta så mycket så att hennes drink valde att lämna hennes mun:D
Ser dock ut som något annat:)

Lovely girls:)

Vilken trevlig kväll!! Mer sånt tack:D

Mys!

Nu när jag har fått legat hemma en massa och bara vilat så har jag fått vara väldigt mycket med Christian!
Åhh gud så mysigt det är! Vi får ju inte riktigt tid för varandra så mycket.. eller jo felet ligger ju helt på mig.
Jag jobbar heltid, 2 helger i månaden på Elfvik + att jag går olika kurser genom Förskolan, vissa på helger och vissa i veckan. Just nu går jag en teckenspråks kurs som är varje tisdag, men som är superkul och nått jag måste göra.
Men pga av allt detta så är jag väldigt trött när jag väl är hemma så ibland är man verkligen inte den bästa flickvännen man vill va... men jag försöker verkligen:)
Han betyder så himla mycket för mig!

Så här mysigt gör vi det ibland:

RSS 2.0