Handboll!

I måndags var jag och titta på när Johan spela handboll. Jag, Cecilia, Peter, Louise, Micke + några andra träffades innan för att äta middag. Vi åt pizza och jag förstår varför jag inte gör det så ofta längre. Det smakar bara gott för stunden, det är bara en massa fett och efteråt så mår jag så illa och lovar mig själv att aldrig äta det igen! (och om jag nu ändå gör det så kan jag lova att jag bara ska göra det på torsviks pizzeria)..
Efter pizzan gick vi till Erikdalshallen och hejja på Djurgården som spela så sjukt bra, men som tyvär förlora med en ända liten boll. Trist..
Men ligger ändå trea i serien:D KUL!







Jag och min älskade Syster:D

Vin och skratt!


I Lördags åkte jag hem till Louise efter jobbet. Vi käka godis och drack en massa vin. (lite sprit slank ner oxå)
Värst va skoj vi har ihop, sjunger så jävla fult vi kan, skrattar så vi gråter, flamsar och allt man gör med en av sina bästa vänner.  Älskar henne så otroligt mycket:D
 

Systemkamera:D

Har äntligen gått och köpt mig en systemkamera:D Pengarna som jag skulle använda för att åka till London och shoppa för förvandlades helt plötsligt till en kamera! Vad har hänt med mig?
Aja nu har jag köpt den och jag är supernöjd:D Har tagit otroligt vackra bilder, men tyvär kan jag ju inte lägga upp dem här eftersom jag har övat mig på barnen på förskolan... Ska försöka fota ngt annat skoj snart:D Hoppas ni har det bra ute i kylan, själv är jag förkyld.
KRAM

Myspys!

Idag gick jag hem till wennberg efter jobbet. Där var oxå Marren och Linn.. Linn sov när jag kom så då fick jag passa på att mysa lite med Alexander som så sött somna i min famn sen:D MYYYYS!! Sen vakna Linn så då fick jag mysa med henne.. Va kul det är nu när de små liven kan sitta upp, skratta, nypa en i kinden . mm ;D Hihihi det är så trevligt att va gudmor och ha vänner som har barn.
Kul att träffa Marren och Jessica oxå för det är så himla trevligt att bara sitta å snacka en massa skit. Måste göras oftare! Love U!!

 
   

Tidig dag..

Har en tidig dag på jobbet varje vecka och det är onsdagar! Det är så himla skönt för då hinner jag göra saker och träffa folk. Tex: va med mitt gudbarn, Christian, åka till stan, eller bara lata mig :D
Igår passa jag på att va med Christian, vi tog oss en tripp ut till Nacka, gick runt i Nacka Forum som är otroligt stort och sen åkte vi till Ica Maxi. Där passa vi på att handla massa mat och fyllde upp kyl och frys:D Så nu är det extra kul att titta i kylen..
Jag fastna för deras brödmaskin. En maskin man lägger in det brdet man ska köpa, tex en limpa och så skivar maskinen den till jäte fina skivor:D Jag är ganska lättroad:D Christian skämdes lite när jag tog upp mobilen och tog kort på det hela:
 

Sen åkte vi hem och hade en riktig myskväll, vi såg på film, åt musslor och drack lite vin:D En mini lill-lördag.


Agnes 26år

På dan var jag och titta på när Johan spela handboll. Det är så roligt att se honom spela i Djurgården, känns som om han kan utvecklas där.
Var där med Louise, Cecilia, Peter och Viktor.
 


Sen åkte jag in till stan för att hitta någon present till Agnes. det blev till slut efter mycke tvekande en påse med en massa spagrejer i. Tex: Boddyskrubb, badkular, nagellack, ansiktsmask, mm. Tyckte jag va en trevlig present::D
Åkte sedan hem och gjorde iordnig mig.
Hos Agnes bjöds det på middag, singstars, charader, massa tjejsnack, och en hel del skratt!! Och skratt skratt skratt och skratt:D
Det var jag, Agnes, Jessica, Marren, Madde och Jessica som var där.
Meningen var inte att jag skulleva där så länge eller dricka så mycket men vart ganska rund om fötterna och var inte hemma förän kl 3:D
Hade såhimlakul med er tjejer:D

                                               

syrran

Igår var jag hemma hos Syrran på middag.. Det var jag , Cecilia, Peter, Johan och Louise.
Hon bjöd på en jättegod fördrink och sen på trerätters middag. Hon hade gjort ungsgratinerad cevreost till förrätt, till varmrätt åt vi ungsbakad lax i folie, Supergott!! Sen åt vi paj, jordgubbspaj och äppelpaj:D Mmmm allt va så gott. Vi drack massa goda drinkar och titta lite på lets´dance.
Spela en massa bra musik och bara hade det väldigt trevligt.
Love U!

Fika..

En härlig dag var äntilgen min älskade Emmy hemma i Stockholm och hälsa på:D
Vi träffades i Centrum, hon, jag. Gick runt och shoppa lite och sen mötte vi upp Cecilia och Louise.
Först gick vi till Tindras för att fika. Jag drack en stor kopp jättegod varm choklad och en macka som inte va så värst god..
Vi satt där länge och bara prata en massa skit:D Älskar min Emmy så otroligt mycker och önskar att hon var hemma oftare.. Hon kommer hem några dagar snart igen, men sen ska hon resa jorden runt! Kul
för henne:D


Middag..

Tänkte precis sätta mig och lägga in massa inlägg, men jag är så jäkla klantig så jag råka ta i locket på vår nya gryta vi köpte i veckan som precis har stått i ugnen en timmen.. Inte så värst skönt och jag brände typ sönder fyra av mina fingrar... Ska försöka skriva så mycket jag kan... puss

Nyår :D

Nyår 2008/2009 Firades först hemma hos oss och sen hemma hos Madde.

Vi var 10st som startade kvällen hemma hos oss i Larsberg, Vi åt middag och drack en massa gott.

Det böjds på :
  • Scampi med en nudelsallad.
  •  Hjort med potatisgratäng och rödvinssås.
  • Lingonparfait me chokladflarn
Allt var verkligen supergott.

Jag som äntligen hade fått ta en paus med min medicin fick dricka champagne :D I mängder:D Gud så gott det var.!
Vi gick upp till Bodal för att se på fyrverkerierna, det var otroligt fint.
Sen gick vi hem till Madde på fest, det var trevligt med massa vänner och några man inte kände.

Mina nya älskade guldskor:D

Jul=slut!

Snart är äntligen julen över... Sååå skönt och på jobbet kallas det ju för vårtermin, så det är toppen:D Jag längtar efter att få lite sol på min iskalla kropp! Blek och ganska så fet är man ju också efter jul oxå... Toppen! Så det blir dags för en massa träning igen så man vågar visa sig ute snart igen..

Har haft en härlig och ganska lugn jul.. Blir ju tyvärr så att man bokar upp sig på saker varje dag för man har ju så många man ska träffa och mycket saker att göra.. (Som man varken orkar eller hinner  annars)
De senaste 2dagarna har jag bara umgåts med min älskade pojkvän. Vi har tittat på en massa filmer, slappat i soffan ätit god mat, köpt saker i stan, tex: skor, tv, m.m, ätit brunch på cafe sirap. och massa annat!
Cafe sirap är ett ställe ni bara måste gå till!! Världens godaste brunch tror jag :D

2dagar kvar att va ledig och jag ska bara njuta så mycket jag kan:D

Kram på er!!


Och puss på dig älskling!
RSS 2.0