Älskar den här låten! :D

Sista..

Sista dagen på min första korta semester..
Känns tungt att behöva gå tillbaka till jobbet imorgon..
Men ska verkligen försöka kämpa mig igenom den här veckan som kommer.
Idag försökte jag sova ut lite men vakna rätt tidigt ändå. åkte in till stan och åt lunch med Johan, Louise och Carro. Mysigt.

Sen köpte mig en ny mobil, en sonyericsson T700.



Ne nu ska jag spendera mina sista timmar på min lilla semester med att städa och laga mat.. KUL :(

Kläder

Här är 2 av mina nya klänningar. Den längst ner är självklart favoriten:D

Semester!




Har äntlige haft lite semester :D Väldigt skönt. I måndags träffa jag Marren och Linn, vi va ute och lekte i parken. Linn älskar att gunga och säger wiiii när man gör fart till henne. Sötnos!
Sen gick jag till Jannike och umgicks lite med henne.
I tisdags var jag med syrran, vi sola och hade picknick. Jättemysigt att va med henne, Marren, Linn och Bettan kom förbi en stund för att titta på Tissen.
 
På kvällen åkte jag in till stan och mötte upp några av tjejerna på Elfvik. Satt i Kungsträdgården och åt middag och ett par cider slank ner också.
I onsdags åkte jag och Johanna ut till Södergarn, där låg vi hela förmiddan sola (i min nya bikini) och svalka fötterna i det iskalla vattnet. Vi hade också med oss picknick.


På kvällen var jag hos min chef från Skogsgläntan. Vi åt middag och drack massa gott, gav lite avslutningspresenter till varandra och hade väldigt trevligt.
Sen var det äntligen torsdag och Christian var ledig han med. Vi hade en riktigt underbar dag, först va vi nere på sats och träna tillsammans, sen hade vi picknick på södergarn efter det åkte vi in till stan och shoppa lite, jag köpte 2 ögonskuggor och en ”kajalplatta” med pensel till.
 

På kvällen var vi på Grönlund. Det var så himla kul. Va längesen jag var där. Den nya ”Insane” var verkligen insane!!
Jag har nog aldrig skrikigt så mycket i hela mitt liv!! När vi kom ner så skaka jag i hela kroppen.
 Vi åt sockervadd, langos, och spela bort en massa pengar utan att vinna ngt.
 


Vi var riktigt trötta när vi kom hem så vi åt varma mackor, drack choklad och såg på Max Manus. Den norska filmen som en av Christians arbetskamrat är med i. Den var väldigt bra.
En veckas semester går verkligen fort men jag hann med otroligt mycket.
 I fredags var jag i Nacka forum och shoppa lite, det blev lite underkläder, 3 klänningar och lite annat smått. På kvällen såg jag att Jessica och de andra satt i parken så jag gick hem och hämta lite öl och gick ner till dem och spela kubb.
Va inte riktigt meningen att jag skulle bli så väldigt full men det lyckades jag med och kommer faktiskt inte riktigt ihåg hur jag ens kom hem… Läskigt.
 Sen mådde jag som jag förtjäna i lördags när jag skulle jobba ett 13 timmars pass på Elfvik.
 Så idag (Söndag) är jag helt färdig och ska bara vila upp mig för imorgon ska jag jobba, sista veckan innan 5veckors lång semester :D skööönt!!

Nya kläder:-)

Va inne i stan här om dan och köpte mig lite nya fina kläder och smink. Man blir så glad:D

   
Älskar mina nya rosa byxor.
RSS 2.0