Mysig Lördag

Jag och Christian va äntligen lediga en dag tillsammans. Det blev en väldigt god lunch från Vapiano i humlegården och sen vidare till... Ja vadå?   Kul att ha med sig systemkameran. Blev så fina bilder:D

Ledig eller?

Ledig brukar betyda ledig, men för mig är det tyvärr sällan så. När jag är ledig så bokar jag upp mig på så mycket som möjligt. Jag ska klippa mig, handla nått, fixa med kolonilotten, träffa vänner, va med älskling, festa, städa  m.m.  Aldrig har jag en ledig stund. Men det är skönt att ha mycket att göra ibland., då känns det att man lever:)

Senaste tiden har jag försökt fixa ordning min lott. Som tar sååå lång tid, tur att jag har haft pappa till hjälp. VI har vattnat, gödslat, odlat, krattat, ja allt möjligt.. Men gott ska det bli sen när allt börjar växa.
Jag har vart på tjejfest hos wennberg och på grillpartaj hos johan & Louise, Det var himla kul.
Vet inte om jag har berättat att Linn går nu.. Men det gör hon iallafall och hon gör det riktigt bra oxå. :D


  Kommer  mer bilder senare..

April!

Har inte haft varken tid eller ork att skriva på ett tag. Jobbat, sovit, ätit:) och  passat på att parta lite nu när jag har haft uppehåll med min medicin. Skönt.

Träffa underbara Marren och Linn 2 gånger den här veckan. Herregud va tiden går fort! För fort! Linn kan redan gå och fyller 1 år i slutet på maj. Men härligt för hon är verkligen en lite människa nu:)  Snart pratar hon säkert en massa oxå.

Förra helgen va jag ledig så då passa jag på att träffa lite vänner. Först va jag, Johan, Louise och Jenny i stan. Vi gick runt i en  massa butiker, (jag köpte en bikini) åt lunch, och bara njöt av solen. Sen va det handboll i Erikdalshallen. Djurgården vann såklart:) Så nu är det bara 2 viktiga matcher kvar. Efter det så mötte vi upp Syrran , Peter och Mats på Fridays, åt middag och drack en fruktdrink.. Sen blev det spontan-fest hos Johan och Louise. Tyvärr hade vi inget annat att dricka än cocos sprit så det blev rätt tjatigt men det slank ner ändå:)
Och kul hade vi!! :D

Här kommer en massa bilder från senaste tiden:

 
RSS 2.0